Jdi na obsah Jdi na menu
 

Akce

Příspěvky

5. 5. 2024

Křehké pampelišky...

/ Rubrika: Akce

...jsou moc krásné, když kvetou, i když odkvétají. Jmenuje se tak i přeloučský spolek, který se věnuje stejně křehkým a krásným seniorům. Podpořili jsme je finančně už v loňském roce a letos jsme jim zprostředkovali benefiční koncert písničkáře Jana Buriana. Máváme do Přelouče Daniele Stráníkové, vizionářce a zakladatelce spolku, která celou akci iniciovala, a všem seniorům a seniorkám, které to na světě pořád baví.
Odkaz zde: Pampeliška Seniorům (pampeliskaseniorum.cz)

 
Celý příspěvek

22. 4. 2024

Březnové benefiční Dohody...

/ Rubrika: Akce

...se odehrály ve spolupráci s naším spolkem v Děčíně a v Konstantinových Lázních. Z tržby jsme podpořili dětský domov Země děti v České Kamenic, o tom jsme už psali, a pak Středisko Víteček v Černošíně.
https://www.stredisko-vitecek.cz/.
Podpořili jsme i maminku Radku.samoživitelku, které se nedostává financí na letní tábor pro jejího syna, Janičku s poruchou autistického spektra, aby mohla výtvarně tvořit, a samoživitelku Katku, aby měla prostředky na terapeutická sezení. 

Vše plyne ladně a poděkování posíláme i do Kulturního informačního centra v Benešově, odkud nám z představení Dohod poslali téměř 14 tisíc korun. 

 
Celý příspěvek

13. 3. 2024

Podpora benefiční aukce pro chráněnou dílnu Lemniskáta

/ Rubrika: Akce

Anaon pomáhá každý rok s přípravou a organizací benefiční aukce výtvarných děl chráněné dílně Lemniskáta. Letos se podařilo získat ve veřejné, tiché i online dražbě přes půl milionu korun, které dílně pomohou překonat propad díky vysokému zdražení cen papíru a menšímu zájmu o dárkové předměty ze strany firem, které po zvýšení cen energií šetří právě na dárcích a propagačních předmětech. 

 
Celý příspěvek

11. 3. 2024

Benefiční hraní Dohod v novém roce

/ Rubrika: Akce

Čtyři dohody i Pátá dohoda jsou představení, která stále táhnou a divadelní sály bývají vyprodané v rekordních časech. Je to ideální nastavení pro pořádání benefičních akcí, které přinášejí podporu pro mnohé. Letos se v tomto režimu hrálo pro Dětský domov a školní jídelnu ve Vrchlabí, za část tržby z Ústí nad Orlicí se podpořila maminka samoživitelka a žena v důchodu, které se ocitly v nouzi, v Děčíně podpořili dětský domov Země děti v České Kamenici, za vstupné ve Zbýšově se pomohlo Barvolamu, spolku podporujícímu nadané výtarníky s mentálním znevýhodněním, a muž trpící depresemi. Děkujeme za dlouhotrvající ochotu hrát benefičně Jardovi a Martinovi Duškovým, Zdeňkovi Konopáskovi, Pjérovi La Š´ézovi a Viktoru Zborníkovi.

 
Celý příspěvek

20. 2. 2024

Potravinová pomoc...

/ Rubrika: Akce

...kterou nabízejí liberečtí baptisté, má už několikaletou tradici. Naše sdružení na ni také párkrát přispělo finančně, a teď i kulturou. Ve středu 21. března zahraje od 17 hodin ve Sborovém domě Bratrské jednoty baptistů písničkář Jan Burian, koncert sponzoruje naše sdružení. 

 
Celý příspěvek

19. 2. 2024

Lednová benefiční představení...

/ Rubrika: Akce

...se uskutečnila v Trutnově a ve Zbýšově. Z tržby jsme podpořili Janu Adolfovou (podpora v nouzi), Kateřinu Kláštereckou (příspěvek na terapii), mezinárodní festival dokumentárních filmů Jeden svět v Liberci a  Dětský domov a školní jídelnu ve Vrchlabí. Všem moc děkujeme za spolupráci, pořádání benefičních představení zvlášť pri vyprodaných sálech, které Čtyři dohody i Pátá dohoda mají, má smysl. 

 
Celý příspěvek

17. 2. 2024

Snímání kříže...

/ Rubrika: Akce / Fotografie: Snímání kříže (31. 1. 2024)

...ze sousoší Kalvárie U Obrázku je jedním z dalších kroků, které by měly vést k záchraně této liberecké kulturní památky. Naše sdružení její rekonstrukci podpořilo na podzim roku 2023 - a kdokoliv se může ještě přidat.

 
Celý příspěvek

6. 2. 2024

Nové webové stránky...

/ Rubrika: Akce

...pro nás vytvořil Standa Budka. Nechtěli jsme nic složitého, jen přehledné a vlídné webovky, které budou přinášet informace o tom, co děláme. Standa se zřekl honoráře, vítáme ho tedy do rodiny dárců.

 
Celý příspěvek